Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η γιοτη του πατερα

Γλυκιες καλημερες σε ολους και ολες!!!
Σημερα 19/6, παρ'οτι δεν ειναι τοσο γνωστο, ειναι η γιορτη του πατερα και γιορταζεται καθε τριτη κυριακη του ιουνιου. Οπως για τη μητερα, ετσι και για τον πατερα εχει καθιερωθει η ημερα του πατερα για να εκφρασουμε την αγαπη μας στον πατερα μας..Τωρα θα μου πειτε,αυτη τη μερα μονο πρεπει να περιμενουμε για να δειξουμε την αγαπη μας στο μπαμπα μας??? η απαντηση ειναι πως οχι..
Καθε μερα και με οποιοδηποτε τροπο θα πρεπει να δειχνουμε τα συναισθηματα μας στα αγαπημενα μας προσωπα και πολυ περισσοτερο στους γονεις μας στους οποιους οφειλουμε την υπαρξη μας...Γι΄αυτο ας μη χανουμε καιρο..Ευκαιρια λιοπον να βαλουμε τη φαντασια μας να δουλεψει ωστε να ετοιμασουμε ειτε ενα δωρο γι αυτον, ειτε ενα ωραιο δειπνο (ακομα και αν δεν ξερουμε να μαγειρευουμε) που θα μεινει ανεξητιλο στη μνημη του...Αν,ομως ολα αυτα σας φαινονται βουνο, καντε κατι που δεν κοστιζει,ουτε θα σας κουρασει...Δωστε του μια σφιχτηηη ακγαλια και τρελανετε τον στα φιλια...Αναμφιβολα θα το εκτιμησει!!!
 Ωστοσο,αν ο μπαμπουλης σας βρισκεται μακρια σας και το να του ετοιμασετε ενα δειπνο σας φαινεται ανεφικτο (οπως και ειναι), καλο θα ηταν να τον τιμησετε ειτε με καποιο γραμμα,ειτε με το να του στειλετε ενα μπουκετο με λουλουδια ή και ακομα, το πιο απλο, να τον παρετε ενα τηλεφωνακι και να του υπενθυμισετε ποσο σημαντικος ειναι για σας και ποσο πολυ τον αγαπατε..
Σε κατι τετοιο με βλεπω να καταληγω και εγω,αφου η χιλιομετρικη αποσταση που μας χοριζει ειναι μεγαλη....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΑΜΠΑΚΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *